Sterwit crème

Gevoelige plekken
weer stralend en licht

 • Maakt donkere huid egaal licht
 • Geschikt voor anus, vagina, oksels en gezicht
 • Blijvend resultaat
 • 100% natuurlijk, zonder bijwerkingen
 • anus voor en na behandeling met sterwit
 • oksels voor en na behandeling met sterwit
 • vagina voor en na behandeling met sterwit
Klik hier om te bestellen

Vagina bleken

De vagina en schaamlippen van vrouwen verschillen erg. De ene vrouw heeft grote schaamlippen, de andere klein. Ook de kleur kan verschillen van licht roze tot donker bruin. Veel vrouwen waarbij de schaamlippen donkerder zijn dan de rest van de huid erom heen vinden dit niet mooi. Ondanks dat dit heel normaal is willen ze graag een egale huidskleur. Gelukkig is er een oplossing om de schaamlippen lichter te maken. Zo hoef je je er niet meer voor te schamen en je weer onbezorgd genieten van seks.

Oorzaken donkere schaamlippen
De kleur van je schaamlippen is over het algemeen genetisch bepaald. De ene vrouw heeft roze schaamlippen en bij de ander zijn ze donker bruin. Tijdens de seks kunnen ze nog wat extra donker kleuren doordat de bloeddoorstroming van de vagina extra gestimuleerd wordt.

Ook tijdens hormonale veranderingen, bijvoorbeeld door de zwangerschap, kunnen de schaamlippen donkerder kleuren. Zwangerschapshormonen hebben invloed op veel weefsels in je lichaam. Er wordt vet afgezet en vocht vastgehouden. Tijdens de zwangerschap wordt er meer melanine opgeslagen in bepaalde cellen van je lichaam. De huid kleurt hierdoor donkerder. Wanneer de zwangerschapshormonen uit je lichaam zijn wordt de huid langzaam weer lichter. Het kan echter wel zijn dat deze donkerder blijft dan voor de zwangerschap.

Schaamte om donkere vagina
Het hebben van een donkere vagina is dus heel normaal. Toch schamen veel vrouwen zich om hun donkere vagina. Dit kan vooral tijdens de seks een belemmering geven. Er wordt niet optimaal van de seks genoten of er wordt zelfs tegenop gezien. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, dus tijd om iets aan die donkere schaamlippen te doen!

Schaamlippen bleken met Sterwit crème
Vooral voor het bleken van gevoelige huid zoals rond de vagina is het belangrijk met een natuurlijk middel te werken. Chemische bleekcrèmes kunnen de huid blijvend schade toebrengen en zijn niet goed voor de gezondheid. Sterwit crème is speciaal ontwikkeld voor het bleken van gevoelige huid en bestaat dan ook voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.

De natuurlijke ingrediënten in Sterwit crème maken het pigment in de huid lichter. Nieuwe huidcellen zullen daardoor lichter kleuren. Ook wordt de aanmaak van nieuw pigment verminderd. Voor het beste resultaat smeer je Sterwit crème ’s morgens en ’s avonds op de donkere plekken. Doordat Sterwit crème de bloeddoorstroming in de huid stimuleert zullen nieuwe lichtere huidcellen zich gemakkelijk met de huidskleur vermengen. Zo ontstaan er geen lichte vlekken maar een egaal lichte huid.

Voordelen van Sterwit crème

 • Maakt donkere huid egaal lichter
 • Geschikt voor anus, vagina, oksels en gezicht
 • Geschikt voor elk huidtype
 • Blijvend resultaat
 • 100% natuurlijk zonder bijwerkingen